Sannas läxhjälp

Jag hjälper dig med skolarbetet!

PRISER OCH VILLKOR

En läxhjälpslektion på 50 min. kostar 375 kr (inkl. moms) Enklast betalar ni  med Swish till 123-39 72 957.  Alternativet är att göra en insättning på  Bankgironummer: 5593-1679. Det går även att få en e-mailfaktura om man vill. 


Om man vill ha en dubbellektion, 2x50 min. får man rabatterat pris och betalar 700kr. Passar bra om man ex. vill läsa på inför ett prov. 

Vill du ha regelbunden träning ex. hjälp med läsläxa finns det ett paketpris, 4x50 min. förslagsvis uppdelat på 1 lektion/vecka för 1350 kr. 

När det gäller lästräning för yngre barn som kanske inte orkar så långa stunder kan man istället för 4x50 min välja att komma 8x25 min för 1350kr. 


Jag samarbetar med Malkars träningscenter, så om du är medlem där har du 10% på alla mina tjänster!


Under lektionen är endast barn välkomna. Föräldrar lämnar och hämtar utanför. (Om inte barnet tar sig till mig på egen hand)


Självklart har jag tystnadsplikt både vad gäller kunder och innehåll på lektioner. Jag publicerar aldrig några foton, gör inte några inlägg som involverar mina elever utan att ha föräldrarnas tillåtelse eller delar några uppgifter om jag inte har ert godkännande.


Meddela mig om det är något speciellt som ni tycker att jag behöver veta om ert barn. Detta för att kunna ge barnet bästa möjliga bemötande!


COVID-19

I dessa pandemitider är det självklart man inte kommer till mig med några som helst sjuksymptom. Detsamma kan ni förvänta er av mig. Jag tar inte emot några barn om jag inte känner mig frisk till 100%. Det finns inga regler för hur sent man får avboka ett läxhjälpstillfälle, det gäller båda parter och utan konsekvenser. Rummet städas/torkas av mellan varje elev och jag tar endast emot en elev i taget.  Det finns en genomskinlig skärm till skrivbordet och munskydd samt visir tillgängliga. Säg till som förälder om du vill att vi ska använda det. 

Jag är vaccinerad!