Sannas läxhjälp

Jag hjälper dig med skolarbetet!

OM MIG

Jag heter Susanne Tvingsjö och är utbildad Grundskollärare åk 1-7 vid Linköpings Universitet med inriktningen svenska/so och idrott. Jag har jobbat i grundskolans alla årskurser sedan 1995. 

Jag älskar att undervisa och se barns framsteg och mitt hjärta brinner lite extra för god läsinlärning och ordkunskap!UTBILDNING OCH YRKESERFARENHET

1987-1990 Humanistisk linje vid Södertornsskolan i Oskarshamn

1991 Matematik Etapp 3 Komvux

1994 Lärarexamen vid Linköpings Universitet, Grundsskollärare åk 1-7 med inriktning svenska/so och idrott.

2016 Matematiklyftet Skolverket

2017-2018 Handledarutbildning inom Läslyftet vid Linnéuniversitetet i Växjö

Utöver det har jag flertalet Barn- och Ungdomstränarkurser via Småland simförbund och Smålands friidrottsförbund, är Certifierad gruppträningsinstruktör inom flera grenar och har utbildningar/uppdateringar inom både HLR (Hjärt och -Lungräddning) och läs- och skrivinlärning. 

Jag har jobbat som utbildad lärare sedan januari 1995. (och lärarvikarie innan det). Min första tjänst var  på högstadiet där jag främst hade svenska, engelska och tyska. Därefter blev det några år på mellanstadiet innan jag 2005 började på Saltviksskolan i Oskarshamn. Där har jag fram till 2020 arbetat med grundläggande läs-skriv och matematikinlärning i åk 1-3. Jag har alltså lång yrkeserfarenhet och har jobbat med alla sorters barn. 


Övrigt

Jag bor i Kolberga tillsammans med min man och katten Melker.  Jag har två döttrar som flyttat hemifrån. Förutom mitt företag Sannas läxhjälp jobbar jag på Malkars träningscenter som medlemsrådgivare, inspiratör och gruppträningsansvarig. Jag tränar gärna själv, tycker att Swimrun är väldigt kul, älskar att läsa böcker , åker skidor och tycker att det är helt fantastiskt ute i skärgården dit vi ofta åker med familjens båt.